Voziček za orodje – vse na enem mestu

Domači ali profesionalni mojstri se vsi srečujemo z enakim problemom. V naših delavnicah je dostikrat velik nered. Ne najdemo orodja, ko ga potrebujemo. Orodje iščemo po celotni delavnici. To nam krade dragocen čas in nas spravlja v nejevoljo. Vsak mojster, ki ne uporablja vozička za orodje, se je s tem zagotovo že srečal. Voziček za orodje je idealna rešitev za vse naše probleme.

Z njim bomo imeli vedno vse pri roki. Vedno bomo našli orodje takoj, ko ga potrebujemo. Primerni so tako za domačo delavnico, kot tudi za profesionalno rabo.

 

Vozički za orodje so prilagodljivi uporabnikom

Vozički imajo različne kapacitete in se lahko prilagodijo željam posameznika. Postavitev in razporeditev si lahko uredimo sami. Sami izberemo, kje bodo shranjeni posamezni kosi orodja. Omogočajo sistemsko shranjevanje. Tako lahko orodje vedno najdemo, brez zamudnega iskanja in brskanja. Vsak mojster se je že srečal z negodovanjem ob pogledu na razmetano delavnico. Orodje, ki ga shranjujemo po raznih omarah se hitro izgubi ali založi. Z vozičkom za orodje pa ta problem v hipu odpravimo. Shranjevalni prostori so prilagodljivi, tako da vsak lahko najde primerno postavitev. V kolikor pa je orodja več, pa lahko postavimo tudi svoj sistem več vozičkov skupaj.

Orodje lahko premikamo na mesto, kjer ga potrebujemo

Servisne delavnice, razne obrtne delavnice ali domače delavnice – povsod pride v poštev uporaba vozička za orodje. Zavzame malo prostora in hkrati nudi kar največ prostora za shranjevanje orodja. Prav tako je voziček premičen in ga lahko prestavljamo po delavnici. Tako lahko pripeljemo orodje bližje kraju, kjer izvajamo opravila. S tem so vsa naša opravila hitrejša in lažja. Vsak voziček ima tudi delovno površino, na katero lahko odlagamo rezervne dele ali na njih opravljamo popravila na manjših delih. Pri tem je orodje vedno na dosegu roke. Nosilnost vozičkov za orodje je takšna, da lahko varno shranjujemo vse vrste orodja, tudi težjega. Orodje je varno spravljeno in ga lahko zavarujemo z zaklepanjem predalov.

Delavnica bo vedno pospravljena, orodje pa zavarovano in vedno pri roki. S tem bomo prihranili veliko časa in slabe volje, naše servisno delo pa nam bo postalo užitek.