Dodatki za Samsung Galaxy mobilne telefone

Dodatki za telefone Samsung Galaxy izboljšujejo uporabniško izkušnjo pri upravljanju s pametnimi mobilnimi telefoni, saj nekatera dodatna oprema telefone ščiti, druga omogoča kakovostno poslušanje glasbe in povezovanje z drugimi elektronski napravami. Oprema za mobilne telefone nudi veliko izbiro, pri čemer lahko posamične elemente prilagodimo lastnemu slogu, željam in potrebam.

Tako Bluetooth slušalke omogočajo prostoročno telefoniranje in poslušanje čistih zvočnih posnetkov, ovitki za telefone in zaščitna stekla ščitijo telefon pred poškodbami in praskami, PopSocket naprave pa zagotavljajo lažje rokovanje s telefonom. Dodatna oprema za pametne telefone je zaradi svoje funkcionalnosti in hkratnega podarjanja osebnega sloga postala bržkone že nujna oprema.

Zaščitna dodatna oprema z ovitki za telefone

Dodatki za Samsung Galaxy vključujejo tudi ovitke za telefone, ki zaslon in celotno ohišje ščitijo pred poškodbami ob padcih, poškodbami ob razlitju tekočine ter pred praskami in odrgninami. Ovitki za telefone nudijo na izbiro mnogo različnih vzorcev, motivov, barv in materialov. Vsem je pa skupno to, da se popolnoma prilegajo posameznemu modelu telefona. Nekateri ovitki se namestijo le na hrbtišča telefonov, kjer je zaslon še vedno odprt, spet drugi pa nudijo etuije na preklop, kar pomeni, da z njimi lahko zaslon tudi prekrijemo.

Ovitek kot dodatna oprema telefone Samsung Galaxy
Ovitki za telefone Samsung

Nekateri etuiji in ohišja so izdelani iz mehkejše ali bolj trde plastike, drugi ovitki pa so izdelani iz prestižnega usnja. Ovitki za telefone poleg zaščite nudijo tudi izražanje osebnega sloga in kreativnosti, saj jih je mogoče kupiti v različnih barvnih odtenkih s posameznimi slikami in motivi, ki si jih izberemo po lastnih željah.

Bluetooth slušalke kot dodatna oprema za mobilne telefone

Dodatki za mobilne telefone Samsung Galaxy vključujejo tudi Bluetooth slušalke, ki uporabniku omogočajo prostoročno komuniciranje, pri čemer je pametni telefon z brezžično tehnologijo povezan z napravo, ki jo zataknemo za ušesa. Bluetooth slušalke, ki jih lahko naročimo v spletni trgovini z dodatno opremo za telefone na naslovu www.gizzmo.hu, omogočajo, da s pritiskom na gumb sprejemamo klice iz telefona, upravljamo z dohodnimi kot z izhodnimi klici ter hkrati poslušamo zvočne posnetke in glasbo s kristalno čistim zvokom.

Bluetooth slušalke kot dodatna oprema za mobilne telefone  Samsung Galaxy
Bluetooth slušalke

Dodatno opremo za prostoročno komuniciranje lahko polnimo s kabli, ki so povezani v telefon. Če pa v telefonu ni dovolj razpoložljive baterije za polnjenje naprave, pa obstaja možnost polnjenja s priloženimi polnilnimi postajami ali preko kabla v računalniku. Pri tem elektronske naprave za brezžično komunikacijo povezano s telefonom ne porabljajo veliko energije, zato se baterija na telefonu tudi po večurnem pogovoru ne izprazni.

Bluetooth slušalke z dodatnimi funkcijami in opremo

Bluetooth slušalke za mobitel so na voljo v različnih izvedbah, oblikah, materialih, barvah in dodatkih, kjer so nekatere naprave oblikovane za športne aktivnosti, druge so bolj poslovne, tretje naglavne, obstajajo pa tudi v obliki mehkih blazinic za ušesa. Ti dodatki za Samsung Galaxy delujejo na podlagi brezžične tehnologije povezovanja s telefonom, pri čemer se je z njimi mogoče povezati na razdalji do desetih metrov.

Vsekakor imajo naprave za prostoročno komuniciranje veliko uporabno vrednost, saj jih lahko uporabljamo med tekom, kolesarjenjem, vožnjo, tipkanjem na računalnik in drugo. Ostale lastnosti elektronskih naprav za brezžično telefoniranje zajemajo:

  • mikrofon za prostoročno komunikacijo
  • tri do štiri ure neprekinjene uporabe
  • ergonomsko obliko silikonskih ušesnih blazinic za večje udobje
  • optimalno frekvenčno ravnovesje in tesnjenje
  • standardno vodoodpornost

Dodatna oprema PopSocket za mobilne telefone

Dodatna oprema za mobilne telefone vključuje tudi PopSocket stojala, ki omogočajo bolj preprosto rokovanje s telefonom, še posebej pri tistih aktivnostih, kjer obstaja večje tveganje, da bi nam telefon zdrsnil iz rok. Odporna na udarce Popsocket oprema iz mehke in trde plastike omogoča dober in trden oprijem telefona, pri čemer je stojalo nameščeno oziroma zalepljeno na hrbtišče mobija.

PopSocket je zaradi svojega območja trdnega oprijema telefona uporaben pri gledanju videoposnetkov, ustvarjanju fotografij, prostoročnem telefoniranju in pri pošiljanju krajših sporočil. PopSocket v različnih barvah in vzorcih je na voljo za nakup v spletni trgovini za dodatno opremo za telefone na naslovu gizzmo.hu, kjer lahko poiščemo in naročimo še druge dodatke za Samsung Galaxy telefone, kot so različni ovitki za telefone, zaščitna stekla in folije za zaslon, spominske kartice, polnilci in avto polnilci ter drugo.