Nova kolekcija telefonskih ovitkov

Ovitki za telefon so izjemno priljubljeni dodatek, ki je prisoten skoraj na vsakem telefonu. Pri izbiri tako pomembnega dodatka pa ne pozabite preveriti še kakovosti. Pogosto vas namreč premami zlasti videz. Ne nazadnje ima zelo velik pomen tudi velikost ovitka. Nič vam ne bo pomagalo, če si boste kupili vrhunski ovitek najprivlačnejšega videza, če po velikosti ne bo ustrezal vaši mobilni napravi. 

Sicer pa je na trgu kar nekaj proizvajalcev kakovostnih ovitkov za telefon. Vedno znova in spet nas presenečajo s povsem novimi kolekcijami ovitkov, ki so še kakovostnejši, učinkovitejši in ne nazadnje še veliko bolj privlačnejši. 

Mavrični ovitek z bleščicami in pisanim leskom 

Ovitki za telefon so praviloma tudi mikavnega videza. Ker je na trgu v povezavi s tem res veliko ponudbo, boste brez težav primerni etui za vašo napravo našli tudi vi. Med mlajšimi predstavnicami nežnejšega spola so zlasti priljubljeni mavrični telefonski ovitku z bleščicami in pisanim leskom. 

Ovitki za telefon so praviloma tudi mikavnega videza.

Mavrični ovitki za telefon z bleščicami so okrašeni s prav posebno vrsto folije. Ta na svetlobi spreminja svoje barve. Če so vam torej všeč etuiji, ki se pod vsakim kotom zasvetijo nekoliko drugače, je takšna vrsta ovitka več kot odlična izbira za vas. 

Gumijasti etuiji z vgrajenim magnetom 

Medtem ko se ženske raje odločajo za pisane ovitke, je morda predstavnikom močnejšega spola pomembnejša funkcionalnost. Ravno zato neredko posežejo po ovitkih iz gume, ki imajo vgrajen magnet. Takšni ovitki so na trgu ena od novejših ponudb. Za njih je značilno, da zadovoljujejo tako funkcionalne kot ne nazadnje tudi vizualne zahteve uporabnika. 

Sicer pa je na trgu kar nekaj proizvajalcev kakovostnih ovitkov za telefon.

Ovitki za telefon iz gume so izdelani iz izjemno trpežnega ter upogljivega TPU materiala. Ta se učinkovito prilega telefonu, ne drsi ter vam ponuja največjo možno zaščito. Na trgu so vam takšni telefonski ovitki na voljo v kar nekaj različnih modelih in v več barvah. Ovitki so praviloma kompatibilni z najnovejšimi avto nosilci, ki se lahko preprosto pritrdijo v zračnik ali pa na armaturo. 

Etuiji za telefon s steklenim ozadjem za poseben lesk 

Na voljo pa so vam tudi stekleni ovitki za telefon s posebnim leskom. Nekateri uporabniki jih ocenjujejo za najlepše ovitke na sploh. Narejeni so iz kaljenega stekla. Čeprav je ozadje trdno, so njihovi robovi narejeni iz dobro upogljive gume za popolno zaščito vseh telefonskih robov. 

Izbira primerne pametne ure 

Morda si tudi vi želite v bližnji prihodnosti na svojem zapestju nositi pametno uro. A še preden se odpravite po nakupih, dobro premislite o nekaterih ključnih dejavnikih. Sicer pa boste zelo hitro ugotovili, da je trg preplavljen s takšno tehnologijo in da se boste tudi zato nekoliko težje odločili za najustreznejšo napravo. 

Morda si tudi vi želite v bližnji prihodnosti na svojem zapestju nositi pametno uro.

Sicer pa vam je verjetno najpomembneje, da je pametna ura kar se da funkcionalna in ne nazadnje tudi lepega videza. Zavedate se, da boste morali za kakovostno pametno uro odšteti kar nekaj denarja. Cena pametne ure se praviloma določa zlasti glede na dve pomembnejši kategoriji. To sta kakovost vgrajenega senzorja in kapaciteta baterije. Kakovost vgrajenega senzorja bistveno vpliva na to, kako natančno boste s pametno uro lahko merili podatke med svojo aktivnostjo. Kapaciteta baterije pametne ure pa vpliva na to, kako dolgo boste napravo lahko uporabljali med posameznimi polnjenji. 

Nakup pametne ure priznanih proizvajalcev 

Če si želite, da vas na roki spremlja kakovostna pametna ura, posezite po napravi priznanih proizvajalcev. Takšen izdelek vas bo stal več denarja, a se bo ponašal s številnimi prednostmi. Uro boste na primer polnili samo enkrat na teden, na pametnem zaslonu se vam bodo prikazovali izjemno  natančni podatki ter podobno. 

Pametna ura je lahko tudi športna ura. Takšna vrsta pametne naprave je dobrodošla izbira za vse tiste, ki se dnevno ukvarjajo z najrazličnejšimi aktivnostmi. S pomočjo športne pametne ure bodo lahko ves čas učinkovito spremljali svoje rezultate. 

Primerjalna tabela za različne pametne ure 

Pametna ura odličnega proizvajalca vam je na voljo tudi na spletu. V različnih specializiranih spletnih prodajalnah z najsodobnejšo tehnologijo so vam na voljo različne pametne ure. Pomembno je, da pregledate bistvene lastnosti, ki jih lahko najdete v primerjalnih tabelah.  

V primerjalni tabeli lahko preverite na primer baterijo, čas delovanja, vodotesni nivo, čas pripravljenosti, material ohišja, material paščka, način polnjenja, širino paščka, velikost ohišja, za koga je tip pametne ure namenjen. 

Pametne ure z vgrajenimi kristali 

Pametna ura vam je na voljo tudi v obliki vgrajenih kristalov. Takšna naprava vam ponuja eleganco. Ohišje je lahko narejeno iz čistega bakra, ki poskrbi za dolgo življenjsko dobo. Taka ura ni samo pametna, temveč tudi izjemno lepa. Izjemno dobrodošla je za darilo za ženske. Na trgu vam je na voljo v več barvnih odtenkih. Kako pametna ura s kristali izgleda, si lahko ogledate v spletni galeriji prodajaln s takšnimi napravami.